Left Terugkeren naar winkel

Je winkelwagen is leeg

5 Original Albums (5CD)

Special Edition | 5 CD
Release: 25-03-2016

€ 1699

Vandaag besteld, volgende week verstuurd.

In verband met Black Friday drukte bij de bezorgdiensten kan het zijn dat je bestelling later wordt geleverd dan verwacht. Gebruik je Track & Trace code om je bestelling te volgen.

Ella Fitzgerald - 5 Original Albums (5CD)

In deze box zitten 5 albums, die Ella Fitzgerald voor het beroemde Verve jazz-label maakte. Het bevat de volgende albums:

  • 1.ella swings lightly
  • 2.sings sweet songs for swingers
  • 3.ella in berlin
  • 4.hello dolly
  • 5.whisper not


CD 1 ella swings lightly

  • 1:Little white lies
  • 2:You hit the spot
  • 3:What's your story morning glory
  • 4:Just you just me
  • 5:As long as i live
  • 6:Teardrops from my eyes
  • 7:Gotta be this or that
  • 8:Moonlight on the ganges
  • 9:My kinda love
  • 10:Blues in the night
  • 11:If i were a bell
  • 12:You're an old smoothie
  • 13:Little jazz
  • 14:You brought a new kind of love to me
  • 15:Knock me a kiss
  • 16:720 in the books

CD 2.sings sweet songs for swingers

  • 1:Sweet and lovely
  • 2:Let's fall in love
  • 3:Makin' whoopee
  • 4:That old feeling
  • 5:I remember you
  • 6:Moonlight serenade
  • 7:Gone with the wind
  • 8:Can't we be friends?
  • 9:Out of this world
  • 10:My old flame
  • 11:East of the sun (west of the moon)
  • 12:Lullaby of broadway

CD 3.ella in berlin

  • 1:Gone with the wind
  • 2:Misty
  • 3:The lady is a tramp
  • 4:The man i love
  • 5:Summertime
  • 6:Too darn hot
  • 7:Lorelei
  • 8:Mack the knife
  • 9:How high the moon

CD 4.hello dolly

  • 1:Hello dolly
  • 2:People
  • 3:Can't buy me love
  • 4:The sweetest sounds
  • 5:Miss otis regrets (she's unable to lunch today)
  • 6:My man
  • 7:How high the moon
  • 8:Volare
  • 9:The thrill is gone
  • 10:Memories of you
  • 11:Lullaby of the leaves
  • 12:Pete kelly's blues

CD 5.whisper not

  • 1:Sweet georgia brown
  • 2:Whisper not
  • 3:I said no
  • 4:Thanks for the memory
  • 5:Spring can really hang you up the most
  • 6:Old mcdonald
  • 7:Time after time
  • 8:You've changed
  • 9:I've got your number
  • 10:Lover man
  • 11:Wives and lovers
  • 12:Matchmaker, matchmaker
Releasedatum 25-03-2016
Producttype CD
Inhoud 5 CD
Editie Special Edition
Exclusive Nee
Reissue Nee
Boxset Nee
Coloured Vinyl Nee
EAN 0600753596289