Left Terugkeren naar winkel

Je winkelwagen is leeg

Frank Sinatra, Count Basie

The Complete Reprise Studio Recordings (CD)

Standard Edition | 1 CD
Release: 15-04-2022

€ 1699

Voor 15 uur besteld, vandaag verzonden.

# Title
1 Pennies From Heaven
2 Please Be Kind
3 [Love Is] The Tender Trap
4 Looking at the World Through Rose Colored Glasses
5 My Kind Of Girl
6 I Only Have Eyes For You
7 Nice Work If You Can Get It
8 Learnin' The Blues
9 I'm Gonna Sit Right Down And Write Myself A Letter
10 I Won't Dance
11 Fly Me To The Moon (In Other Words)
12 I Wish You Love
13 I Believe In You
14 More (Theme From Mondo Cane)
15 I Can't Stop Loving You
16 Hello, Dolly! (from Hello, Dolly!)
17 I Wanna Be Around
18 The Best Is Yet To Come
19 The Good Life
20 Wives And Lovers
Releasedatum 15-04-2022
Producttype CD
Inhoud 1 CD
Editie Standard Edition
Exclusive Nee
Reissue Nee
Boxset Nee
Coloured Vinyl Nee
EAN 0602527968872